Wakame is een zeewiersoort die veel gebruikt wordt in de Japanse keuken door haar unieke umami smaak. Wakame is rijk aan jodium. Jodium draagt bij aan een normale werking van de schildklier, zenuwstelsel en cognitieve functie.Samenstelling Mattisson Wakame vlokken - bevat jodium 50 GramAlgen supplement Bevat per theelepel (ca. 1 gram) RI* Energie 7 kJ / 2 kcal Vet 0,1 g waarvan verzadigde vetzuren 0,0 g waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren 0,0 g waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren 0,0 g Koolydraten 0,4 g waarvan suikers 0,0 g Vezels 0,4 g Eiwitten 0,2 g Zout 0,1 g Jodium 150 mg 100% * % RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)Ingrediënten Mattisson Wakame vlokken - bevat jodium 50 Gram100% WakameGebruiksaanwijzing Mattisson Wakame vlokken - bevat jodium 50 Gram1 theelepel Wakame vlokken over een warme of koude maaltijd.Bewaaradvies Mattisson Wakame vlokken - bevat jodium 50 GramKoel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden