Met de FunCakes mix voor biscuit, ook wel sponge cake genoemd, bak je eenvoudig de allerluchtigste taartbodems. Met deze gemakkelijk te bereiden mix maak je heerlijke taarten van banketbakkers kwaliteit. Aan de mix voeg je alleen nog maar eieren, water en eventueel wat citroenrasp of FunCakes smaakstof naar smaak toe voor een heerlijke taart als basis. Je bakt een mooie egale, luchtige en overheerlijke taartbodem om daarna van hartelust te decoreren! Bereidingswijze voor een ronde taart van 20 cm doorsnede (7,5 cm hoog): Verwerk alle ingrediënten op kamertemperatuur (250 g mix, 4 eieren (200 g), 25 ml water). Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Meng de mix, de eieren en het water en klop het beslag op de hoogste snelheid in 7-8 minuten op, daarna nog 2-3 minuten op lage snelheid namixen. Vul een ingevette bakvorm (1/2 tot 2/3 vol) en bak de taart in de voorverwarmde oven gaar (voor dit formaat is dat 30 tot 35 minuten). De oven tussentijds niet openen!